MMMusic Sweden

 

MMMusik Sweden startades av Monika Murek år 2007.

Efter över 20 års erfarenhet av stråkinstrument och efter 10 års samarbete med olika europeiska företag inom stråkinstrument föddes tanken att starta ett företag med tonvikt på import av kvalitetsinstrument.

Monika Murek är violinist med examen Master of Arts vid Musikaliska Akademien i Poznan, och violinlärare och strävar däför efter bästa möjliga kvalité för alla instrumnet som företaget säljer.

Stråkinstrument = Mästarinstrument

Violin, viola och cello. Varje instrument är unikt, precis som du!

MMMusic Sweden samarbetar med Polens bästa violinbyggare – Krzysztof WegrzynMarcin och Krzysztof Krupa och Andrzej Lapa!

Ett instrument ska leva! Vacker, mjuk och varm klang ska inspirera till musicierande och ett strävande efter ännu bättre ton! Ett nytt mästarinstrument är som oslipad diamant! Man måste ge det all sin kärlek, all själ och tekniskt skicklighet för att den ska glänsa! Du, har som kund hos oss, en unik möjlighet att påverka byggnation av ditt instrumnet! Alla önskemåll går att uppfylla! Du kan även ha ett namn för ditt instrument som skrivs på violin, viola eller cellos signatur i instrumentens resonanslåda! Du kan testa ditt instrument i två veckor! Om du blir inte nöjd kan du skicka det tillbaka! Vi vet hur viktigt det är att trivas med sitt intstrument och därför erbjuder vi den den möjligheten! OBS! Det är minst en månads väntetid för ett mästarinstrument! Ring gärna efter mer information! Monika Murek och många av hennes duktigaste elever spelar på Krzysztf Wegrzyn instrument!

Krzysztof Wegrzyn hemsida.

Om Andrzej Lapa

Reparationer av instrument

Under 10 år har Monika Murek samarbetat med Andrzej Lapa och hans elever på violinbyggarelinjen i Musikaliska Akademien i Poznan. Andrzej Lapa är rektor på Musikaliska Akademien och en av Polens mest kända violinbyggare. Han specialiserar sig på reparationer av gamla instrument. MMMusic kan erbjuda reparation av skolinstrumnet och stråkar hos Andrzej Lapa och hans elever! Vi erbjuder bästa kvalité och priser för reparation och omtagling av stråkar!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *