Pedagogiskt Verksamhet

Min bakgrund som violinlärare:

Jag har jobbat som violin- och ensemblelärare sedan 1996. För mej är det viktigt att kombinera musiker- och läraryrket och att vara förebild för barn och ungdomar. Att se eleverna komma på mina konserter och då inspirera dem till vidare utbildning och övning, gör mitt arbete spännande och intressant.
När jag arbetade på Göteborgsoperan och med Göteborgs Symfoniker hade jag också vikarierat som musiklärare på Varbergs Kulturskola och Öckerö Musikskola.
År 2000 fick jag fast anställning på Falkenbergs Kulturskola, där jag fortfarande är anställd.
I mitt arbete ingår violinundervisning med klassisk inriktning och ensembleverksamhet. Jag har elever från 5-19 års ålder.
Åren 2007-2009 samarbetade jag med Nordiska Musikgymnasiet i Stockholm där jag arbetade kammarmusiklärare. (se Nordiska Musikgymnasiet)
Jag har också samarbetat med Ninna Balabina på Lilla Akademien där flera av mina elever fortsätter sina studier. (se Lilla Akademien)

Många av mina elever studerar just nu på violinprogrammet i Sverige och utomlands.

Med de ekonomiska problem skolorna fått de senaste åren har den enskilda undervisningen skurits ned betydligt och alltfler söker privatlektioner för att utvecklas vidare.

Om du, eller ditt barn, vill ha privata lektioner i violin, hör gärna av dig  för en diskussion kring behov och önskemål !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *